relex-bouw werkspot
Voor timmerwerk door een vakbekwame timmerman moet u bij Relex-bouw zijn.:
Voor timmerwerk door een vakbekwame timmerman moet u bij Relex-bouw zijn.
Een mooie veranda aan uw huis of in de tuin, een extra carport, een overkapping, zijn allemaal timmerwerken:
Een mooie veranda aan uw huis of in de tuin, een extra carport, een overkapping, zijn allemaal timmerwerken

timmerwerken is vakmanschap

De timmerwerken zijn de basis, het skelet van uw bouw. Voor timmerwerk door een vakbekwame timmerman moet u bij Relax-bouw zijn.

Timmerwerken kent veel toepassingen

Wat uw wensen ook zijn de timmerman maakt het geraamte passend voor uw bouw. Dit is een belangrijk onderdeel van de bouw, en u wilt vanzelfsprekend een timmerman voor uw timmerwerken die zijn vak verstaat. De draagstructuur van daken, het geraamte van uw dakkapel, een mooie veranda aan uw huis of in de tuin, een extra carport, een overkapping, maar ook de kozijnen of het plaatsen van een dakraam. Dit alles is het timmerwerk.

Welk timmerwerk Het best bij u past ?

De toepassing van het timmerwerk van uw dak is belangrijk. Afhankelijk van uw wensen kunt u met Relax-bouw overleggen voor welk timmerwerk u kiest. Uiteraard geven we u hierin desgewenst advies. Wilt u in een kleine zolderkamer extra ruimte creƫren en een grote gelijkmatige draagkracht van het dak dan zou u er voor kunnen kiezen voor een spanten dak, met A-spanten constructie. In geval van een renovatie zou een traditionele dakconstructie met kepers en gordingen een optie zijn. Deze constructie wordt ook vaak in de nieuwbouw toegepast. Een plat dak heeft uiteraard ook een solide draagstructuur voor de dakplaten nodig. Bij een dakkapel is het timmerwerk niet allen de basis maar ook de body van de constructie.

Welk timmerwerk het best bij u past ? Voor al uw timmerwerk kunt u terecht bij Relax-bouw. Neem voor advies en offerte contact met ons op >>>